Recenzije

8,0
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
8,3
Udobnost
7,2
Lokacija objekta
9,2
Sadržaji
7,2
Osoblje
8,9
Omjer cijene i kvalitete
7,4

Recenzije

    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Danijela
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    11. rujna 2017.

    Pristupačan I otvoren domaćin, super lokacija, blizina plaže i centra.

    Marko
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    6. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    2. rujna 2017.
    Krevet, prekratak za visoke, jastuci bi mogli biti udobniji, nema TV-a
    Pozicija, nije prebucno.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    26. kolovoza 2017.
    Preporučujemo samo za kratki boravak. Nije pogodno za odmor, pogotovo ne duži. Privatnosti gotovo nema zbog velikog broja sićušnih jedinica na malom prostoru, bez zvučne izolacije.
    Smještaj je na odličnoj poziciji i u odnosu na grad i na plažu. Čistoća izvrsna.
    MATEA
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    26. kolovoza 2017.
    Prekrasna terasa koja ima pogled na.Komizu,savrseno!!
    Vesna
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    25. kolovoza 2017.

    Ok

    Klima puše na čovjeka koji leži u krevetu, a prevruće je bez klime.
    Dobra pozicija sobe.
    Patrick
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    18. lipnja 2018.

    Nice location, all you need

    Nice location close to the beach, shared roof terrace with a great view. Kind of small, but perfect for my stay. Check in & out times are not fixed.
    GORO
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    13. lipnja 2018.
    Location and staff
    Daniel
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    26. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Kaisa
    fi

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. rujna 2017.
    Our "private bathroom" wasn't inside the room but across it.
    Host picked us from busstation and introduced little town for us. The location couldn't be better, so close, but still we had privacy.
    Maja
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    7. rujna 2017.
    Thin walls in the apartment, you could hear the upstairs neighbours quite fine.
    The studio apartment is right in the center of Komiža, next to a couple of clean pebble beaches with bars. Beautiful view from the terrace. Host was polite and very helpful.
    Bonnie and Clyde
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    7. rujna 2017.

    Small but very close quiet and convenient to everything.

    Nothing
    We loved the closeness to the beach restaurants air conditioning terrace and being in the heart of the town. Wonderful helpful hosts.
    Katie
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    2. rujna 2017.

    Brilliant location and host

    Kitchen isn't most equipped for cooking meals
    The location and the shared terrace was fantastic
    Marija
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    28. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Sonia Kocjancic
    it

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    26. kolovoza 2017.

    FANTASTIC

    Being peak season, there was passing by noise BUT IT WAS UNDERSTANDABLE.
    Location.
    Sera
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    25. kolovoza 2017.

    Good location and convenient guesthouse overall - needs improvements.

    Bathroom was too small and no ventilation so not very comfortable... A mirror in the room would have been helpful.
    Location is very good - just next to some great restaurants and one of the main beaches but still quiet at night. Very helpful and friendly host, nice mini roof terrace, large room, kitchen facilities in the room.
    Mojca
    it

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    25. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Lindsey
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    20. kolovoza 2017.
    The rooftop terrace made the entire stay! We sat in the sun during the day and drank wine at night overlooking the whole town!
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
Učitavanje recenzija